Тежко пострадалият в катастрофата с тир и патрулка на АМ Тракия е

...
Тежко пострадалият в катастрофата с тир и патрулка на АМ Тракия е
Коментари Харесай

Тирът от жестокото ПТП на АМ Тракия е на пловдивска фирма, тежко пострадалият е бил извикан там от близко семейство

Тежко потърпевшият в катастрофата с тир и патрулка на Автомагистрала " Тракия "  е бил непосредствен на фамилията, което е потъвало в първата кола. 

Човекът е бил сигнализиран от жена, която е пътувала в самокатастрофиралия автомобил и е отишъл на място, с цел да види какво се случва. По този мотив той се е доближил до служителите на реда, с цел да попита какво става. 

В самокатастрофиралата кола са били млад мъж, жена и тяхното 2-годишно дете. То е с контузии на главата, само че няма заплаха за живота му. Майката и бащата също са потърпевши леко, като за техния живот също няма заплаха. 

Тежко раненият в региона на долните крака родственик е на 48 години. Всички потърпевши са от Пазарджик. Водачът на тира е тестван за алкохол и опиати. Тестовете са негативни. Тежковозът е собственост на пловдивска компания. 

Двама служители на реда се разминаха на косъм от гибелта, откакто се отзоваха на сигнал за самокатастрофирала кола на 67-ия км на аутобана. Те са излезли от патрулката, а секунди по-късно камионът е отнесъл автомобила им в канавката.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР